Josef Ondrouch: Páchnoucí chemizace politiky na ČT

18. 1. 2018

Česká televize nejprve prezentovala ukrajinskou provokatérku z Femen česky přeloženým výkřikem »Zeman je Putinova běhna«, zatímco Novinky uvedly údajnou aktivistku s titulkem Zeman je Putinova děvka. Zcela bez uvozovek! Ty přidaly Novinky až po ostré kritice ČT a nepodepsaných anonymně vystupujících autorů Novinek.

Televizní radové, kteří by měli proti tendenční a neetické ČT okamžitě zakročit, se ale naopak vměšují do vysílání Televize Barrandov; vůbec jim nevadí, že námi diváky placená, jimi vyvlastněná ČT zneužívá tyto prostředky k sprostým pomluvám našeho prezidenta, a naopak zdarma za naše peníze podporují v předvolebním klání zcela nepokrytě svého kandidáta na prezidenta Drahoše. Je to nepřijatelné a odporné. Včetně Drahoše mají plná ústa Masaryka, ale právě i touto ukrajinizací u nás prokazují naprostou neznalost Masaryka a prezentují tím jen své bohorovné ignorantství.

TGM se k Ukrajině mnohokrát vyjadřoval. Varoval před samostatnou Ukrajinou, nepřátelskou Rusku. Ještě začátkem března 1918 Masaryk spolupracoval s bolševiky; naše legie ruku v ruce s rudými bojovaly u Bachmače a na přístupech ke Kyjevu proti Němcům. Znalostí Masaryka a naší historie se ale naši Moravcové nezabývají a nezatěžují se tím ani jiné samozvané televizní hvězdy z líhně nadace Z. Bakaly. Předvedou nám to jistě také s nastávajícím stoletým výročím vzniku, ale bohužel později i zániku Československa.

Zapadá do toho i kampaň proti prezidentu Zemanovi prosazující dalšího chemického odborníka do nejvyšších pater české politiky. Jiřího Drahoše se snaží v politice odít do akademické glorioly, která už dávno není, co platila za Masaryka. Ale i za něho se snažili uštvat kritika rukopisných falz, Friedjungových podvrhů Habsburkům sloužící soudcovské mafie v Záhřebském procesu proti Srbům i Pekařova prohabsburského podání českých dějin.

Postavení TGM tehdy je v lecčems podobné štvanici, kterou se snaží mediálním bossem Bakalou spolufinancovaný kartel v čele s ČT organizovat proti prezidentu Zemanovi. Máme se ještě určitě na co těšit. Lehkoženská exhibice ukrajinské Femen, trénované a placené (dle na internetu dostupných informací) z centra v Paříži, a vniklá do volební místnosti, jak se dnes otevřeně píše, pod křídly štábu ČT, zřejmě nebyla poslední. Zdá se ale, že to bude jen jiná, na první pohled televizně přívětivější chemizace naší politiky než už za již okoukaného kmotra K. Dnes už málo atraktivní politik Kalousek byl kdysi také, stejně jako Jiří Drahoš, chemik.

Autor: 
Josef Ondrouch
Zdroj: 
halonoviny.pdf