1. máj – Svátek práce se v Táboře vydařil

1. 5. 2018

Také letos se konala v Táboře na Pražském sídlišti, na prostranství za supermarketem Billa, za krásného jarního počasí oslava 1. máje – Svátku práce. Vyslechnout projev předsedy OV KSČM Ladislava Šedivého přišlo na 200 našich členů a příznivců. Předseda OV pohovořil k významu Svátku práce pro současnost, podrobil kritice výsledky práce radniční koalice v Táboře, rozebral úkoly, které čekají stranu po X. sjezdu, krátce zhodnotil politickou situaci ve světě v souvislosti s útokem tří mocností na Sýrii a připomenul úkoly, které bude KSČM plnit především při přípravě podzimních komunálních voleb.  

Po skončení oficiální části využili účastníci dnešní sváteční den k popovídání si s přáteli, ale také k diskusi s funkcionáři k současným problémům ve straně i společnosti.

K dobré náladě a pohodě přispěl hudební produkcí Pepa Lidral se svojí skupinou.

1. máj se vydařil, hodnotili účastnící a odcházeli s přesvědčením, že jednotným úsilím všech stupňů řízení i jednotlivých členů, je strana schopná splnit náročné úkoly letošního roku a dosáhnout dobrých volebních výsledků ve volbách do obecních zastupitelstev.    

Fotogalerie

Autor: 
(bok), foto: H. Valešová
Zdroj: 
Vlastní