V Českých Budějovicích vyvrcholila hlavní část předvolební kampaně jihočeské KSČM

24. 9. 2021

Dnes 23. září na Lannově třídě v Českých Budějovicích vyvrcholila hlavní část předvolební kampaně jihočeské KSČM. Volební mítink postupně moderovali Luboš Dvořák a Marie Pavlovičová. U mikrofonu se postupně s projevy k občanům vystřídali kandidáti KSČM a veřejnosti představili své priority z oblastí volebního programu jihočeské KSČM.

K občanům promluvili Radek Nejezchleb, Luboš Dvořák, Vítězslava Baborová, Jan Pikous a Jaroslav Mikuška. Hlavní kandidátní projev přednesl Vojtěch Filip - dvojka jihočeské kandidátky. Zastřešil vystoupení svých předřečníků a poukázal na nezastupitelnou úlohu KSČM v politickém soupeření s pravicovými stranami s jejími, pro občany, nebezpečnými projekty. Uvedl, že

jen silná KSČM je schopna postavit hráz plánovanému pravicovému ožebračování občanů zahalené do líbivých hesel.

V závěru svého vystoupení navázal na vystoupení ostatních kandidátů a vyzval přítomné občany k účasti ve volbách. Po „oficiálních“ vystoupení kandidáti besedovali s občany. I když předvolební kampaň formálně vyvrcholila neznamená to její konec. Jihočeští kandidáti budou dál prezentovat svůj program a pokračovat v kontaktní kampani. Například vedoucí kandidátka Jihočeského kraje pro volby do PSP ČR Alena Nohavová bude dnes ve čtvrtek 23. září hostem Velké předvolební debaty lídrů v České televizi. Také zítra 24. září se zúčastní Alena Nohavová předvolební besedy v Písku za účasti lídrů ostatních jihočeských kandidujících stran… Téhož dne se uskuteční v Branicích předvolební koncert hudební skupiny Jana Baláže MODUS se zahájením od 19,00 hodin.

Kontaktní kampaň bude tedy po celém kraji bude stále pokračovat v režii jednotlivých okresů. Ostatně na foto vidíte záběry osobního automobilu - "radiovozu", který byl i dnes využit v rámci kontaktní kampaně na části sídliště Máj a Vltava.

+ foto: Josef Kovařík
Vlastní