Politika České republiky je politikou závislé koloniální země

28. 1. 2022

Zahraničně-politické priority této vlády jsou s nimi v přímém rozporu a škodí jim! Je třeba o tom takto mluvit, jasně tu pravdu lidem sdělovat,

Programové prohlášení kabinetu Petra Fialy z ODS potvrdilo mé neblahé tušení. Naše zahraniční politika, jak ji popsala Fialova vláda, není »naší«, českou zahraniční politikou, ale politikou závislé, koloniální země, která se smířila s podřízeným postavením a rezignovala na svou suverenitu a na české národní zájmy.

Zahraničně-politické priority této vlády jsou s nimi v přímém rozporu a škodí jim! Je třeba o tom takto mluvit, jasně tu pravdu lidem sdělovat, vše ukazovat na zapamatovatelných faktech!

Hovořme jako komunisté o tom, co nás stojí podřízenost politice Evropské unie v jednotlivých kapitolách, co ponese kvůli tomu občan na svých bedrech, co nás stál Afghánistán, co nás stojí Green Deal, co nás stojí protiruská a protičínská hysterie.

Hovořme také o tom, jak tato politika odnárodňuje, zbavuje národ jeho češství, jeho tradic a zvyklostí, jeho přirozenosti, jak devastuje morálku a vnímání toho, co je normální.

A poslední poznámka – hledejme spojence! Získávejme si spojence do těžké doby a jednejme korektně!

Autor: 
Karel Klimša
Zdroj: 
ihano (28. 1. 2022)