VIZE mladých – Naše pravda

12. 7. 2022

Vážené soudružky, vážení soudruzi, milí přátelé,

mnoho z vás se na mě obrátilo s otázkou, kam se poděla úterní příloha Haló novin VIZE mladých a zda se s podobným formátem počítá i pro nový levicový týdeník Naše pravda.

Vzhledem k novému formátu týdeníku, není na jeho stránkách pochopitelně dostatek prostoru pro extra přílohu mladých. Mladí levicově zaměření lidé, členové a členky KSČM i sympatizanti včetně kolektivu dopisovatelů VIZE mladých byli však vyzváni, aby se psaní dále věnovali a vedení týdeníku Naše pravda je připraveno jejich články na stránkách tištěného i elektronického média publikovat, za což jim patří poděkování.

V poslední době jste se tak mohli setkat např. s příspěvky s. Bodnára: http://www.nasepravda.cz/komentare/stredulovo-dilema-na-pivo-s-marianem-nebo-generalni-stavka/

a s. Mrštíka: http://www.nasepravda.cz/zpravodajstvi/drive-do-moskvy-dnes-se-jezdime-ucit-do-bruselu/

Pevně věřím, že další budou postupně přibývat.

Všechna čísla VIZE mladých (kromě posledního z 26. dubna 2022) najdete ke stažení na tomto odkazu: https://www.kscmpraha10.cz/vize-mladych/

Velkou část článků pak najdete na novém webu Naší pravdy ve skryté záložce VIZE:

http://www.nasepravda.cz/vize/

Sledujte, prosím, týdeník Naše pravda na Facebooku: https://www.facebook.com/tydeniknasepravda

a na webu: http://www.nasepravda.cz/

Zvažte také, prosím, předplatné pro sebe nebo jako dárek vašim blízkým. Za výhodnější cenu 28 Kč za číslo vám přijde každý pátek do vaší schránky. Stačí napsat na email posta@futura.cz nebo zavolat na telefonní číslo 222 897 320.

Ještě jednou moc děkujeme všem za přízeň a podporu, a to i tu kritickou.

S přáním klidného léta za celý kolektiv VIZE mladých

Petra Prokšanová

Autor: 
Petra Prokšanová, předsedkyně Komise mládeže ÚV KSČM
Zdroj: 
e-mail