Tiskové prohlášení

31. 7. 2022

jihoceska_kscm_jde_do_voleb.jpg

 

Komunisté v Jihočeském kraji kandidují v komunálních volbách do obecních zastupitelstev, které se budou konat 23. – 24. září 2022. V současnosti jsou připravené, nebo jsou po projednání dolaďovány poslední volební programy.

Naše politika byla vždy zaměřená na podporu a prosazování jednotlivých bodů našeho volebního programu a těch, o kterých jsme byli přesvědčeni, že jsou ve prospěch občanů. V praktické politice jsme uplatňovali neideologický přístup. Z toho vyplývala naše ochota spolupráce se všemi stranami a všemi, kteří o spolupráci stáli. Ve finanční a ekonomické oblasti nám nebyl cizí pojem hospodařit s péčí „řádného hospodáře“.

Nyní v novém volebním období máme opět možnost navázat na vše pozitivní čeho bylo dosaženo. Především lze ocenit pracovitost našich zastupitelů, případně zvolených nebo jmenovaných členů a sympatizantů do různých komunálních orgánů. Vytvořené dobré jméno našich zastupitelů, členů výborů a komisí je zasloužené a nechceme ho promarnit.

Pro nastávající volby jsme našli společnou řeč i s jinými levicově a vlastenecky orientovanými stranami a sympatizanty. V některých obcích a městech s nimi také společně kandidujeme.

Vážení a milí občané – voliči, žádáme vás o podporu v zářijových volbách i pro další volební období 2022–2026.

Dne 31. července 2022

Jč KV KSČM                                                                                                                     Alena Nohavová - předsedkyně