Nenechte je ukrást i Pražský hrad! Čas se krátí...

1. 8. 2022

Pro nominaci v prezidentských volbách Josef Skála oslovuje širší spektrum levicových a vlastenecky orientovaných voličů a jde cestou sběru podpisů. Nutno získat 50 000. »Byl bych rád mluvčím široce pojaté sestavy,« uvedl Skála. Proto oslovuje politicky aktivní veřejnost, která hledá alternativu k zatimní pravicové kandidátské dominanci. Nominace není formální projev, je to výraz uvědomění si potřeb KSČM a potřeb této země. Má- li KSČM a levice obecně v budoucnu opět uspět, musí ke svému pozitivnímu zviditelněni využít naprosto každé příležitosti. Sběr podpisů pro podporu našeho kandidáta je jednou z nich. 

„Jeden komunista – tři podpisy!

„Pro nominta v prezidentských volbách potřebujeme získat podporu 50 tisíc lidí. Proto si Vás dovoluji, soudružky a soudruzi, pořádat o Vaši pomoc při získávání těchto hlasů“, uvedla při svém oslovení stranické základny Kateřina Konečná. Připojíš se i ty k iniciativě „Jeden komunista – tři podpisy?“

...............................

Nejzazší termín pro odevzdání petičních listin na MV ČR je 66 dnů před vlastním zahájením voleb, to je do 9. listopadu 2022.

Autor: 
Josef Kovařík, člen ÚV KSČM
Zdroj: 
KSČM