MDŽ Tábor: Přes sto židlí v hotelu Palcát bylo málo

10. 3. 2017

Včera, 9. března, ve velkém salonku táborského hotelu Palcát, přivítal předseda OV KSČM Ladislav Šedivý spolu s předsedkyní zdejšího Levicového klubu žen (LKŽ) Alenou Hudečkovou (oba na úvodním snímku) více než stovku účastnic tradiční oslavy Mezinárodního dne žen. Pravda, bylo mezi nimi i několik mužů, kteří se připojili ke gratulacím a ocenění práce žen. Stejně tak jako hosté odpoledne, kterými byly opět dvě ženy. Republiková předsedkyně Klubu levicových žen Květa Šlahúnková a za mladé komunisty táborská kandidátka do parlamentních voleb Pavla Švepeš Šlahúnková. Ta dorazila i se svým malým synkem, což ocenily zejména přítomné seniorky.

Ženy z táborského LKŽ na úvod rozdaly přítomným nejen malé suvenýry, které samy vyrobily, ale postaraly se i o několik scének programu. Kromě pěveckého vystoupení zaujala zejména scénka, kdy pět členek v babičkovském věku se jakoby vrací do dětství a čtou říkadla ze slabikáře. Vzbudila oprávněné ovace.

O hudební doprovod se jako každoročně postarala skupina Pepíka Lidrala - nejen k poslechu. Došlo i na tanec. Nejpříjemnější však pro ženy bylo určitě setkání opět po roce, a to při dobrém vínu, zákuscích a kávě. Bavily se určitě skvěle, což bylo smyslem oblíbené každoroční akce pořádané OV KSČM a LKŽ. Letos v rekordním počtu, což ocenil i předseda OV KSČM Ladislav Šedivý. (Více fotografií ve fotoreportážei pod článkem.)

 

Fotogalerie

Autor: 
vítr
Zdroj: 
vlastní