Válečné nebe nad hlavou

12. 3. 2024

Tak mě v kalendáři nepříjemně zaskočil, coby "významný", Den vstupu ČR do NATO

Stalo se bohužel trpkou ironií dějin, že dnes, stejně jako za Protektorátu, jsme považováni za spolupachatele "Drang nach Osten", vyrábíme zbraně pro novou "Říši" a přiléváme olej do ohně novodobých válečných štváčů. Ne my, lidé, ale soudobá vládní reprezentace. A jsme tedy jako celá republika vnímáni coby spolu-agresoři a bojovníci proti slovanským bratřím.

Prý slavnostně dnes připomínají naše novodobé "elity" (přesněji však protektorátní loutky a "místodržící") účelové přijetí ČR do válečnického paktu NATO roku 1999.

TAM NÁS TEHDY PŘIJALI V URYCHLENÉM PROCESNÍM ŘÍZENÍ JEN PROTO, ABY NAD NAŠIMI HLAVAMI MOHLY PROLÉTÁVAT STÍHAČKY SMĚREM NA BĚLEHRAD PŘI "HUMANITÁRNÍM BOMBARDOVÁNÍ" SRBSKÉHO NÁRODA!

Stydím se za všechny politické a lidské nuly, kteří dnes oslavují naše členství v agresívním paktu NATO a kteří nerespektují rozhodnutí Charty OSN.

Jak se však moudře praví, všechno má svou míru a svou dějinnou karmu.

„Humanitární bombardování“ v bývalé Jugoslávii z roku 1999 (kdy nás právě kvůli němu urychleně přijali do NATO) hovoří za vše. Kdo tu tenkrát vyvěšoval srbské vlajky??? Kdo tehdy říkal, že jde o agresi NATO??!

Válka v Afghánistánu byla dalším zcela jasným důkazem faktu, že NATO pod vedením USA vedlo opět útočnou agresivní politiku. Navíc po rozpuštění Varšavské smlouvy již NATO vlastně ani nemá žádné právo na svou další existenci! Ostatně, nikdy ji ani nemělo! NATO totiž vzniklo hned po válce v roce 1949 a Varšavská smlouva až v roce 1955 – jako reakce na tento západní vojenský agresívní pakt.

Dlouho chystaná a připravovaná válka kolektivního Západu proti Ruské federaci... se dnes realizuje při zneužití části ukrajinského lidu "až do posledního Ukrajince" v tzv. PROXY KONFLIKTU na ukrajinském (ale už i ruském) bojišti.

A už v těchto dnech válka NATO proti Ruské federaci přerůstá v konflikt zcela otevřený a možná i celoevropský...

Být nepřítelem kolektivního Západu je sice nebezpečné, avšak být jeho spojencem je přímo sebevražedné, sebedestruktivní a likvidační!

Mírové nebe nad hlavou! A rychle pryč z NATO, dokud to ještě jde!

Marek ADAM člen v těchto organizacích: České mírové fórum; České mírové hnutí; Strážci míru při Klubu českého pohraničí, Dr. E. Beneše, Táborsko; Český svaz bojovníků za svobodu
Vlastní