Josef Králík: V Sezimově Ústí prioritou voda, MHD a bytové hospodářství

20. 9. 2018

V nejbližších dnech přistoupí naši spoluobčané k volebním urnám a zvolí si své zástupce do zastupitelstev měst a obcí. V táborské aglomeraci je oslovil také Josef Králík, vedoucí kandidát KSČM pro volby do zastupitelstva v Sezimově Ústí:

Kritické hodnocení uplynulého volebního období můžete vyslovit pouze vy - voliči. Zda byly naplněny všechny předvolební sliby, zda se podařilo posunout úroveň našeho města o další stupeň výše.

Mohu zcela zodpovědně konstatovat, že na úspěších se podíleli všichni zastupitelé bez rozdílu politické příslušnosti. Výstavba Domu s pečovatelskou službou, oprava komunikací, převod tepelného hospodářství pod správu města (a tím stabilizace ceny tepla), veřejný pořádek a spousta kulturních a sportovních akcí by se nedaly uskutečnit bez kolektivní práce všech těch, kterým jste před čtyřmi roky dali svůj hlas.

Zástupci KSČM v jednotlivých komisích, zastupitelstvu a v radě města aktivně vyhledávali a podíleli se na řešení problémů, které tíží obyvatele města.

V budoucím období chceme v této práci pokračovat v neztenčené míře též i v oblastech hospodaření s vodou, MHD, bytového hospodářství aj., kde vidíme potřebu leccos „dotáhnout“ ku prospěchu všech občanů tak, abychom se Vám po čtyřech letech mohli čestně podívat do očí s vědomím úspěšně vykonané práce.

Autor: 
Josef Králík, vedoucí kandidát KSČM pro volby do zastupitelstva v Sezimově Ústí
Zdroj: 
vlastní (vítr)