Nastávající rok bude naplněn tvrdou prací

6. 1. 2020

Vstupujeme do nového roku 2020. Dovolte mi proto, abych jménem okresního výboru i jménem svým, popřál všem našim členům a příznivcům pevné zdraví, štěstí, pohodu, klid a hodně osobních úspěchů.

V letošním roce nás čekají důležité a náročné úkoly: v únoru krajská konference KSČM, v dubnu XI. sjezd KSČM a na podzim volby do zastupitelstva Jihočeského kraje.

Vedle toho budeme připravovat a organizačně zajišťovat oslavu Mezinárodního dne žen a 1. máje -   Svátku práce, akce k 75. výročí ukončení 2. světové války, tradiční Dětský den na SNL a konečně shromáždění občanů k uctění 605. výročí upálení M. J. Husa.

Na krajské konferenci se chceme prostřednictvím našich delegátů podílet připomínkami na sestavování volebního programu KSČM pro krajské volby a budeme prosazovat, aby na krajské kandidátce KSČM, na volitelném místě, byl zařazen kandidát okresu Tábor.

Očekáváme, že XI. sjezd KSČM přinese změny ve vedení KSČM, ve stanovách a programu strany, vzešlých z námětů a připomínek členů strany, z výročních členských schůzí ZO a okresních a krajských konferencí. Tyto změny musíme neprodleně realizovat v podmínkách naší okresní organizace a základních organizací KSČM.

Trvalým naším úkolem musí být přenášení námětů a připomínek členů a sympatizantů k OV, JčKV a ÚV KSČM, ale také k zastupitelům a členům komisí. Je zároveň nezbytné zpětně členy a sympatizanty informovat, jak se s náměty a připomínkami pracovalo a které z nich se podařilo realizovat.

Podzimní volby do krajského zastupitelstva ovlivní život všech obyvatel Jihočeského kraje. Pro úspěch bude nutné se dobře připravit a spolupracovat s dalšími levicově orientovanými subjekty. Věřím, že tyto volby zvládneme a uspějeme.

Nastávající rok bude naplněn tvrdou prací. Očekávám, že všichni členové a funkcionáři naší okresní organizace KSČM vyvinou maximální snahu k tomu, aby výsledky našeho úsilí byly jen pozitivní. 

Závěrem chci poděkovat všem členům, funkcionářům základních organizací, členkám Levicového klubu žen a sympatizantům za nelehkou práci v minulém roce.

Vojtěch Vavera, předseda OV KSČM Tábor

Autor: 
Vojtěch Vavera
Zdroj: 
vlastní