Petra Prokšanová - předsedkyně Komise mládeže ÚV KSČM k nebývalé aktivitě v boji proti koronavirové nákaze

21. 3. 2020

Netřeba opakovat, že my komunisté si vážíme všech pracujících a vždy jsme stáli na jejich straně. Všem, kteří teď v době pandemie bojují za její brzký konec a udržují svou prací základního fungování společnosti, patří obrovský dík.

yesStejně tak bych jako předsedkyně Komise mládeže ÚV KSČM chtěla poděkovat všem mladým komunistům a komunistkám, kteří se okamžitě aktivně zapojili do boje s koronavirovou nákazou napříč celou republikou.

angelSamozřejmostí je pro nás starost a péče o naše starší členy, kterým jsme nabídli pomoc s nákupy, venčením pejsků, samotou. Také jsme se zapojili do šití a distribuce roušek, které jsou účinnou prevencí proti šíření nákazy. Děkuji všem, kteří k současné situaci přistupují zodpovědně, nezištně a se solidaritou.

heartJe skvělé i to, co se podařilo na politické úrovni. Díky dobrým vztahům KSČM s Vietnamskou socialistickou republikou došlo k vyjednání dodávek roušek. Aktivní roli sehrál i hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček při zabavení a redistribuci roušek z rukou spekulantů.

kissJsem hrdá, že jsem součástí komunistického hnutí, které stojí za obyčejnými lidmi a dokáže pro ně smysluplně pracovat, tím víc ve složitých časech.

Autor: 
Petra Prokšanová - předsedkyně Komise mládeže ÚV KSČM
Zdroj: 
fb