VÁŠ HLAS = VAŠE BUDOUCNOST

28. 9. 2020

Milí Jihočeši,

mnozí z vás si možná řeknou, že místní a krajská samospráva nemá takovou důležitost, poněvadž to významné se stejně rozhodne v Praze. Tedy ve sněmovně, ve vládě a na ministerstvech. A to je právě to, s čím operuje pravice a extrémisté, kteří se pokusí dostat se znovu do vedení krajů. Proto vás prosím, pojďte k těmto volbám!

prijdte_nas_volit.jpgUvědomme si, jak velký význam kraje a krajské samosprávy pro chod společnosti mají. Vždyť jednotlivé kraje mají ve své kompetenci nejen tamější nemocnice, sociální služby, dopravní obslužnost, rekonstrukce a výstavba sinic v majetku kraje, ale také střední školství. Pro rozvoj obcí přesouvají stamiliony korun na rekonstrukci a výstavbu obecních komunikací, další miliony pak míří do domovů seniorů, cestovního ruchu, i do spolkového a kulturního života. Takže vidíme, že obce skrze kraje mohou získat mnoho potřebného. A musím dodat, že takto se kraj podílí na výstavbě základních škol, školek a také na podpoře sportovní činnosti.

Nyní je třeba zdůraznit, že v současnosti musíme zajistit, aby na občany našeho kraje co nejméně dolehla hospodářská krize. Nikdo totiž neví, jak se dopady koronaviru v dalších měsících do života občanů promítnou.

Přijďte k volbám a dejte nám hlas, protože KSČM je levicovou pojistkou pro obyčejné poctivé lidi. Já a ostatní komunističtí kandidáti vaši důvěru nezklameme!

Fotogalerie

Autor: 
RADEK NEJEZCHLEB, lídr kandidátky KSČM pro volby do Zastupitelstva Jihočeského kraje
Zdroj: 
Vlastní