Vážení spoluobčané,

1. 10. 2020

za několik hodin se otevřou volební místnosti a budeme vybírat zástupce do Zastupitelstva Jihočeského kraje a do Senátu PČR ve volebním obvodu Strakonice a v rámci obvodu Pelhřimov také téměř v celém obvodu Jindřichohradecko.

Volby se v tomto roce konají v nelehké době. Sílí nejen koronavirová nákaza, ale také se roztáčí kola hospodářské krize.

KSČM chce přispět tomu, aby lidé v našich jižních Čechách žili v jistotě, kterou dává především mír, abychom nepoznali hrůzy války a s tím spojené každodenní obavy o život. Chceme, aby naše děti měly krásné, bezstarostné dětství, aby se nikdo nemusel bát zítřka, aby nebyl strach ze ztráty zaměstnání, z exekuce, aby byly zachovány ty vymoženosti z minulých dob, jako je bezplatné zdravotnictví, školství, právo na práci a spravedlivou odměnu a to i v období řešení ekonomických důsledků vyvolaných koronavirem, aby sociální jistoty byly pro všechny.

V krajském zastupitelstvu nelze vyřešit všechny problémy kapitalismu, ale KSČM má zájem, aby se kraj choval v zájmu nás, občanů Jihočeského kraje, aby zajišťoval plnění funkcí ve školství, zdravotnictví, sociálních službách, v dopravě i v územním plánu a investicích.

Vážení spoluobčané, máte to nyní ve svých rukách, myslete na to. Budoucnost je volba mezi novodobým otrokářstvím a skutečnou vládou lidí. Proto vás žádáme o podporu.                 

Přeji vám všem hodně sil při zvládání nelehké společenské situace, hodně zdraví a rodinnou pohodu.                                                                      

Autor: 
Alena Nohavová, předsedkyně Jihočeského KV KSČM