Pozvání k volbám

2. 10. 2020

Vážení občané, dovolte mi, abych vás pozval k volbám. V letošním roce se konají volby krajské a senátní a jsou velmi důležité pro další osud České republiky.

Komunistická strana Čech a Moravy představila pozitivní politický program a kandidáty, kteří jsou garantem jeho plnění. Komunistická strana Čech a Moravy představuje třicetiletou historii poctivé práce pro tuto zemi.

Nejsou za námi žádné korupční aféry, nepodíleli jsme se na žádném rozkrádání státu jako jiné politické strany v moderní české historii. Máte před sebou opravdu silné lidi, kteří garantují princip poctivé správy a za peníze daňových poplatníků jsou pro vás ochotni udělat mnohem více práce než všichni ostatní. Prokázali jsme to v každém kraji, ať jsme byli v opozici, nebo když jsme kraj vedli, jako tomu bylo v kraji Ústeckém v tomto volebním období.

Přeji vám šťastnou ruku, přeji vám dobrý rozhled a přeji vám, aby ti, které zvolíte, vás reprezentovali podle vašich zájmů. Komunistická strana Čech a Moravy je perspektivní, reálnou a realistickou politickou silou České republiky. Pokud se rozhodnete pro volbu našich kandidátů, nespletete se.

Děkuji vám.

                                                                                                 V  ojtěch FILIP, předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda PS PČR

Autor: 
Vojtěch FILIP, předseda ÚV KSČM a 1. místopředseda PS PČR
Zdroj: 
vlastní