Představení Milana Krajči, nového místopředsedy ÚV KSČM

19. 4. 2021

Europoslankyně Kateřina Konečná potvrdila svou již po krajských volbách ohlášenou rezignaci, nevzala ji zpět ani na žádost Vojtěcha Filipa po hlasování o odvolání vedení, a tak muselo dojít k hlasování o obsazení postu nového místopředsedy pro evropské záležitosti, občanský sektor a mládež. Tím byl zvolen Milan Krajča, aktuální člen VV ÚV KSČM za kraj Praha. 

Vážení přátelé,

opravdu všem velmi děkuji za podporu v souvislosti s mým sobotním zvolením do funkce místopředsedy Ústředního výboru KSČM.

Situace, ve které se v současnosti nacházíme není vůbec jednoduchá. Jsem ale jednoznačně přesvědčen, že komunistická politika má perspektivu. Musí však představovat důslednou socialistickou alternativu. Jako svůj velký úkol před podzimními volbami vnímám zasadit se o to, aby se KSČM dokázala představit jako zásadní alternativa směřování České republiky tak, aby lidé měli možnost oprávněně volit KSČM coby důvěryhodnou stranu, která hájí jejich zájmy a která si jejich podporu zaslouží

I v této své nové funkci budu moc rád za jakoukoliv pomoc, podněty i kritiku. Spojit se se mnou je možné jednoduše nejen přes Facebook, ale i skrz email: milan.krajca@email.cz Ještě jednou velmi děkuji a s vaší podporou se těším na další práci v našem zápase za lepší budoucnost.

Autor: 
Mediální úsek ÚV KSČM