Idiotismy vicepremiéra Hamáčka /z ČSSD/ a český bordel ve Vrběticích!

15. 5. 2021

Ruská federace dne 14.5.2021, po mnoha měsících, spíše ale po mnoha letech různých „útoků“ na Ruskou federaci a na představitele ruského státu u nás i díky České republice v evropských a celosvětových institucích, ze strany mnoha českých státních institucí, včetně vlády, parlamentu i radnic, ale i pravicových parlamentních politických stran, zařadilo Českou republiku vedle USA, na seznam svých nepřátel!

Česká republika se tak stala dnem 14.5.2021 nepřítelem Ruské federace, tzn. ruského státu!

Na tomto seznamu nepřátel Ruské federace jsou k dnešnímu dni 2 státy. USA a jejich poslušný lokaj - Česká republika!

To vše se stalo ve velmi citlivé době, v měsíci květnu, kdy si naše země ve všech městech a obcích, ve všech koutech naší republiky připomíná 76. výročí osvobození naší vlasti od fašismu, především Rudou armádou SSSR (Svazu sovětských socialistických republik, tedy i ruskými vojáky), kdy za naší svobodu a osvobození naší země od fašismu položilo jenom na našm území svůj život 144 000 mladých sovětských vojáků! (Jednalo se tehdy v roce 1945 o území celého Československa, tedy včetně Slovenska).

V této situaci si dnešního dne vicepremiér Hamáček /ČSSD/ dovolí vystoupit s prohlášením, že tyto ruské kroky, (kdy nás ruský stát zařadil na seznam svých nepřátel), potvrzují, že Česko reagovalo ve vrbětické kauze správně! Nepochybně tím hodně lidí Hamáček proti sobě naštval!

Kdyby hanba mohla fackovat, tak Hamáčka a celou ČSSD bude fackovat od rána do večera! Hamáčka za Vrbětice, bývalého ministra zahraničí Tomáše Petříčka z ČSSD za sochu Koněva a desku Rudoarmějců na Staroměstské radnici v Praze i za státní podporu České republiky státního převratu a barevné revoluce v Bělorusku v roce 2020. A Lubomíra Zaorálka /rovněž z ČSSD/, taktéž bývalého ministra zahraničí ČR za podporu fašistického státního převratu na Ukrajině (ukrajinský Majdan) z roku 2014! 

Všichni tři, Hamáček, Petříček i Zaorálek z ČSSD vystupovali vždy jako poslušní lokajové USA! A proti zájmům naší země!

KSČM proti této stupidní politice ČSSD vždy aktivně vystupovala, ale byli jsme v Parlamentu naprosto osamoceni!

 

Pokud jde o muniční sklady ve Vrběticích a jejich výbuchy v roce 2014. 

Během posledních dní vyšlo najevo mnoho informací. Je z nich patrné především to, že se jednalo ve Vrběticích o "bordel" českého státu, což dokazuje krátké video níže! 

Celkem 28 velkých muničních skladů v tomto areálu, napěchovaných až po střechu stovkami tun vojenské munice, včetně zakázaných ze strany RB OSN pěchotních min, ale i vysoce ničivých leteckých pum, zde bylo v rukou soukromých subjektů, to vše bez dostatečné kontroly státu!? Bez dostatečné kontroly ze strany Policie ČR i armády ČR! 

To český stát vystavil tam žijící občany v blízkosti areálu Vrbětice obrovskému nebezpečí! To český stát, a konkrétně vlády ČR umožnily, aby se v tomto areálu procházel kdejaký „šmejd“, včetně „obchodníků se smrtí“ a aby si ukradl, případně koupil za účelem zisku na cizím lidském neštěstí co potřeboval! 

Ukazuje se také, že tyto české zbraně byly dodávány do míst válečných konfliktů, kde se masově vraždilo a kde to vyloženě zakazovala Rezoluce rady bezpečnosti OSN! 

No a až v roce 2021 vicepremiér Hamáček spolu s kontroverzním šéfem BIS Koudelkou se tyto výbuchy muničních skladů z roku 2014 pokusili „hodit“ na Ruskou federaci a jejich agenty! Ovšem, aniž by přitom předložili nějaké konkrétní důkazy!

 

V tento moment ale pohár trpělivosti Ruské federace vůči České republice přetekl! Rusko řeklo: „A dost!“

Hamáček ve funkci vicepremiéra české vlády, ale i jako předseda ČSSD a jako člen amerického ASPEN Institutu v Praze svými lokajskými postoji vůči USA způsobil  aférou Vrbětice obrovské škody České republice! Politické, ekonomické, v mezinárodní oblasti, i v oblasti obyčejného přátelství národů a lidských vztahů!

Česká republika bude muset za tento jeho hanebný postoj zaplatit! Cenu budeme znát zřejmě brzy!

 

A je jasné, že to bude něco stát i ČSSD! Ale to už je její věc, jak se s tím vypořádá!

 

Video: 
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web. Mediální úsek Plzeňského KV KSČM