Z jednání Výkonného výboru OV KSČM Tábor

17. 5. 2021
Ve čtvrtek 13. května 2021 jednal VV OV KSČM Tábor. Po zahájení a schválení programu, byla provedena kontrola usnesení a konstatováno jeho splnění.
Dále vyslechli členové informaci z jednání vyšších stranických orgánů - UV KSČM a VV Jč KV KSČM a informaci z jednání zastupitelstva města Tábora.
Předseda OV seznámil VV s úkoly řádné přípravy voleb do PS PČR, konaných ve dnech 8. - 9. října 2021. Poté proběhla diskuse  k jednotlivým úkolům.
VV rozhodl vzhledem k epidemické situaci nekonat MDD, plánovaný na sobotu 29. 5. 2021.
VV projednal zabezpečení a přípravu shromáždění k uctění památky 606. výročí upálení M. J. Husa, plánovaného na úterý 6. července 2021, jako předvolební akci v okrese Tábor.
VV zhodnotil poznatky z oslav 1. máje a 76. výročí osvobození naší vlasti v okrese Tábor. Z většiny akcí byla pořízena fotodokumentace a umístěna na stránky OV KSČM. Bylo konstatováno, že akce byly vydařené a vzhledem k epidemické situaci s dobrou účastí. K oslavám 1. máje a připomenutí 76. výročí osvobození byly pro členy vydány aktuální informace. Poděkování za jejich přípravu a vydání patří s. Kropáčkovi a s. Liškovi.
Blížící se 100. výročí komunistického hnutí v českých zemích si připomeneme na ČS ZO se současným předáním pamětních listů členům KSČM. S tímto výročím a také poděkováním zdravotníkům za obětavost v průběhu epidemie seznámíme veřejnost výlepem plakátů.
Autor: 
V. Vavera, předseda OV KSČM Tábor
Zdroj: 
Vlastní