Jednal Okresní výbor KSČM Tábor

20. 6. 2021

Ve čtvrtek 17. června jednalo plénum Okresního výboru KSČM Tábor.

Předseda OV KSČM Vojtěch Vavera přivítal po delší odmlce zaviněné pandemií Covid 19 účastníky jednání. Jako host se účastnil člen mládeže Jč KV KSČM Daniel Pekař.

Po schválení programu jednání, který byl přijat jednomyslně, vyslechli účastníci zprávu o činnosti VV OV KSČM za období srpen 2020 -- červen 2021.

Předsedkyně ORK Jana Nestarcová podala zprávu o hospodaření za rok 2020 včetně stanoviska ORK ke správě o hospodaření a inventarizaci majetku za rok 2020. Dále seznámila plénum s rozpočtem na rok 2021. Konečně informovala o výsledku auditu hospodaření OV KSČM za rok 2020 a s aktuálním výsledkem hospodaření OV KSČM od začátku roku 2021.

Dalšími body jednání byla příprava celostranické akce uctění památky 606. výročí upálení M. J. Husa 6. července 2021 v táborském lesoparku Pintovka, předvolební akce a kampaň k volbám do PS PČR 8. - 9. října 2021. Byl projednán návrh plánu práce OV KSČM na II. pololetí 2021, vyhodnoceny akce k 1. máji a 76. výročí osvobození Československa a byla podána informace z jednání vyšších stranických orgánů a z činnosti našich zastupitelů.

Poté vyslechli členové OV informaci o stavu členské základny a z toho vyplývající základní úkoly pro OV i ZO KSČM.

Po diskusi bylo schváleno usnesení všemi hlasy přítomných členů OV.

Závěrem předseda OV poděkoval členům OV za účast, popřál jim hodně zdraví a pohodový návrat domů.

Autor: 
Vojtěch Vavera, předseda OV KSČM Tábor
Zdroj: 
Vlastní