Společnost česko-kubánského přátelství zve na oslavu 71. výročí útoku na kasárna Moncada a zahájení Kubánské revoluce

3. 8. 2024

Viz pozvánka na plavbu lodí po Vltavě 3.8.2024:

Může jít o obrázek mapa a text, kde se píše Společnost ko-kubánského prátelství, Martiánská asociace Kubáncủ žijících ČR ve spolupráci ambasádou Kubánské republiky Vás zvou na oslavu 71. výroči útoku na kasárna Moncada, zahájení Kubánské revoluce, která se sobotu 3. srpna 2024 10 hodin. Součástí programu je plavba lodí po VItave (lod'Hamburg) orientační délce cca hodin, místo odplutí Rašínova nábreží mezi Palackého Jiráskovym mostem, Praha Pro účastníky bude pripraveno občerstvení hudba, nápoje si hradí namístè každý zvlášt. Nalod'ování probehne Vzhledem omezené kapacitè lodi prosíme potvrzeníVaš účasti co nejdríve na email: kubadnes@seznam.cz a vyzvednutí slosovatelné vstupenky za rezervační príspevek 300 , dle domluvy. Vstupenka je slosovatelná. M-26-7 Společnost www.kubadnes.cz; prátelstvi

Milan Krajča
Společnost česko-kubánského přátelství