Mladí komunisté

14. 10. 2024

Je zajímavé, že slovní spojení MLADÍ KOMUNISTÉ vzbuzuje v obhájcích současného režimu obrovské emoce. Neustále je nám totiž opakováno, že naše Strana vymírá, že komunismus je už jen vlhký sen několika nostalgiků. Ale měli by si uvědomit páni nahoře, že dokud budou těm pod sebou šlapat po krku, bude mezi nimi neustále znovu a znovu klíčit semínko odporu

V sobotu jsme v Praze uvítali komunisty z celé republiky, abychom se v rámci svolaného aktivu pobavili o tom, jak se v dnešní době žije mladým lidem, jaké problémy řeší a jaká východiska jim naše Strana nabízí. Zamýšleli jsme se také nad možnostmi seberealizace našich současných mladých členů a jak zlepšit spolupráci s Komunistickým svazem mládeže.

Nejsou to malé výzvy, před kterými momentálně stojíme. Jsem si ale jistá, že ruce do klína nikdo nesloží. Naším cílem je taková politika KSČM směrem k mladým lidem, která bude mluvit jejich jazykem, která bude reflektovat jejich potřeby, která jim bude nabízet program pro lepší budoucnost i možnost seberealizace a za kterou se pak budou chtít hrdě postavit.

A na to všechno máme komisi odborného zázemí pro práci s mládeží, studentstvem a mladými rodinami, jejímž vedením mě Strana pověřila. Věřím, že důvěru ve mně vloženou, nezklamu.

Pokud se chcete do práce s mladými a mezi mladými zapojit také, napište mi na petra.proksanova@kscm.czMůže jít o obrázek 11 lidí a text

Autor: 
Petra Prokšanová
Zdroj: 
FB STAČILO!